SilverBack Events

Teambuilding

  • PDF

Paintball

Zin in een portie actie en spanning? Dan is paintball de ideale uitlaatklep. Goed voor de fysiek, reactie, snelheid, maar ook als teambuilding of vrijgezellenfeest en absoluut toegankelijk voor iedereen.
Stalen zenuwen, tactiek en sluwheid staan centraal in dit spel.

Een spel omvat 100 paintballetjes per persoon, paintball pointer, gezichtsmasker en overall.

Prijs: 25€ p.p. (5€/100 extra kogels)
Tijdsduur: Gemiddeld 3 uur bestaande uit een 7-tal games

Wellicht is het een idee om na een vermoeiende paintball sessie even af te koelen door middel van een gps-tocht en/of een barbecue.

Hindernissenparkoer

Maak u klaar voor een avontuurlijke tocht op een echt hindernissenparkoer! Een tijd vol plezier en ontspanning kunnen wij u aanbieden op een parkoer met een 25-tal hindernissen, een paracommando-parkoer en een kort touwenparkoer.
Prijs
: op aanvraag
Tijdsduur
: Gemiddeld 3-4 uur

City Games

Sportief en origineel stadspel, waarbij het slimste team zal zegevieren.

Duur & Mobiliteit
Deze activiteiten vinden veelal plaats in omgeving Brakel. We bieden ook programma's op maat aan, naargelang uw wensen, locatie, tijdsduur.
Prijs
: op aanvraag

Oriëntatietochten met gps of kompas

Tijd voor de vrouwen om zich te bewijzen!
Of het een cliché is dat mannen zich beter kunnen oriënteren dan vrouwen? Het stamt af van de oertijd, waarin de mannen op jacht moesten en zich steeds verder van huis begaven en zich daardoor beter moesten kunnen oriënteren. De vrouw, in tegenstelling, bleef dicht bij huis om voor de kinderen te zorgen. Dit wordt tegenwoordig vaak als reden aangehaald waarom vrouwen (de meeste toch) zich niet zo goed kunnen oriënteren.  
Wij laten dit in het midden.

Aan u de test! Elke groep wordt voorzien van een gps. U wordt geleidt naar een 5-10 checkpoints, waar op enkele van deze punten u een opdracht staat te wachten.
Ideale teambuilding voor bedrijven, scholen, familie uitstappen, ...

Prijs: op aanvraag
Tijdsduur
: Gemiddeld 3-4 uur

Teambuilding op maat

Ook in de relatiemarketing is SilverBack thuis: verschillende bedrijven, verenigingen en andere groepen deden reeds beroep op SilverBack events om personeel extra te motiveren of klanten op een nieuwe manier uit te nodigen. Zo kunnen we in samenspraak met u de ideale tocht met uitdagende opdrachten samenstellen die zowel in groep als in competiteverband kunnen uitgevoerd worden.

Prijs: op aanvraag

 

 

About SilverBack Events

SilverBack Events is opgericht in 2012. Beide oprichters delen de gemeenschappelijke passie in het entertainen van mensen - dit zowel op vlak van adventure als op het organiseren van evenementen.

Read more

You are here Activities