SilverBack Events

About SilverBack

  • PDF

Events

Een goeie  teambuilding is de meest ideale manier tot het ontdekken van leiderschap en collegialiteit, terwijl teamspirit en motivatie toenemen.
Volbreng in team een reeks opdrachten waarbij de groep centraal staat. Eigen aan berggorilla’s is de samenwerking in groep om te kunnen overleven. Onvoorkomelijk is het feit dat in elk team een silverback, een echte leider zijn team zal managen. Het belangrijkste is echter niet het geven van leidingschap, maar het bekomen van een resultaat, waarbij samenhorigheid en medewerking cruciaal is.


Bij de opdrachten ervaren de deelnemers een vorm van succes en avontuur. Binnen het team worden vertrouwen, samenwerking en steun gecreëerd. In teambuilding komen verschillende thema's zoals problem solving, decision making en risk taking strategies op de proppen - echter amuzement en ontspanning zijn een must!

De proeven zijn voor iedereen toegankelijk, waarbij een conditie of leeftijd voor de meeste proeven van ondergeschikt belang zijn.

 

SilverBack Events

SilverBack Events is opgericht in 2012. Beide oprichters delen de gemeenschappelijke passie in het entertainen van mensen - dit zowel op vlak van adventure als op het organiseren van evenementen.

 

 

Waarom kiezen voor SilverBack Events?

SilverBack wilt zich niet zo maar profileren als zijnde het zoveelste evementen of teambuilding team. Het is voor ons niet alleen belangrijk dat een groep zich amuzeert tijdens een event, maar dat er ook achteraf iets mee gedaan wordt. Wij bieden ook een ‘après’ verhaal. Dit in de vorm van allerhande opleidingen die een logisch gevolg zijn op de teambuilding. Het is uiteindelijk toch het belangrijkste dat een teambuilding een blijvend effect kan meedragen op de groep, de werksfeer, maar ook de manier van werken en omgaan met collega’s. Bovendien bieden wij na elk event een professionele foto reportage van een meer dan geslaagde dag.

 

About SilverBack Events

SilverBack Events is opgericht in 2012. Beide oprichters delen de gemeenschappelijke passie in het entertainen van mensen - dit zowel op vlak van adventure als op het organiseren van evenementen.

Read more

You are here About